top of page
  • pgtblog

Изразете своя креативен гений: Ученици от ПГТ впечатлиха със свои иновативни идеи


Под знака на предприемачеството, английския език и информационните технологии, ученици от ПГТ взеха участие в конкурс за най-добра реклама, демонстрирайки своя креативен потенциал. Под надзора на г-жа Петрова, г-жа Михова и г-жа Мартинова, учениците представиха иновативни идеи, които не само забавляваха, но и впечатлиха журито. Цветелина, Салина и Борислава от 8-ми клас създадоха макет на машина, която изчислява съвместимостта на сродните души. Техните творчески умения бяха признати, като им беше присъдено първо място, заедно с Мариана, Марияна и Стивън от 9-ти и 12-ти клас, чието предложение включваше машина за автоматично създаване и проверяване на тестове, което би облекчило тежестта на учителите.


На второ място се класира Емилия от 9-ти клас със своята идея за машина за телепортиране, която разшири въображението на всички присъстващи. Третото място беше спечелено от Александър, също от 9-ти клас, който изуми всички със страхотното представяне на таблет, който предлага новаторски функции.


Изключителната оригиналност на продуктите беше отличена като най-важен критерий за оценка, като учениците доказаха, че вдъхновението и креативността са неограничени.


Този конкурс не само събра учениците в един проект, но и ги насърчи да мислят извън обичайните рамки и да изразяват своите уникални идеи.




115 views
bottom of page